• Parturileikkaus
  • Koneajo koko-/puolipää
  • Parranajo koneella
  • Parranajo veitsellä
  • Luxima for men
  • Hiusten värjäys
  • Parran värjäys
  • Permanentti
  • Kasvohoidot
  • Jalkahoidot

Meiltä löytyy laaja valikoima palveluita, jotka ovat erityisesti suunniteltu miehille. Perinteisestä hiustenleikkuusta aina jalkahoitoon. Saat meiltä kaiken tarvittavan saman katon alta.

Parturileikkaus tarkoittaa hiustenleikkausta, jossa sivut ajetaan joko koneella tai leikataan saksikampa tekniikalla. Pääliosa käydään saksilla läpi. Hiusrajat rajataan saksilla tai koneella, tapauskohtaisesti. Sisältää hiusten pesun.

Koneajo koko pää tarkoittaa, että koko pää leikataan koneella. Sivut voidaan leikata lyhyemmällä ja pääliosa hieman pidemmällä. Tai sitten ajetaan koko pää yhdellä mitalla. Hiusrajat siistitään koneella.

Koneajo puoli päätä tarkoittaa, että esim pelkät sivut leikataan lyhyeeksi esim. ananas-malli, jos pääliosaa ei tarvitse leikata ollenkaan. Tai jos pääliosan hiukset puuttuvat kokonaan tai niitä on harvakseltaan.

Parranajo koneella: parta leikataan koneella joko kokonaan tai osittain pois.

Parranajo veitsellä tehdään yleisesti erillisessä parturituolissa, jossa asiakas saa pään mukavaan asentoon. Parta ajetaan joko kokonaan pois tai osittain.

Luxima for men on erityisesti miehille suunniteltu sävyttävä värikäsittely. Värjäys voidaan tehdä hiusten pesun yhteydessä tai levitää ennen pesua vaikuttamaan. Luxima for men sisältää miehille suunnteltuja sävyjä ja niillä saadaan hyvin luonnollinen lopputulos. Peittää ensimmäsiä harmaita huomaamattomasti.

Hiusten värjäys. Värjäämme myös miesten hiuksia perinteisillä tekniikoilla. Silloin ajanvarauksesta voi valita haluamansa väripalvelun, kaikki niistä soveltuvat niin miehille kuin naisille.

Parran värjäys. Partaa voidaan sävyttää Luxima for men -värisarjalla tai kestovärjätä Optima -kestovärisarjalla. Optima sisältää hoitavia öljyjä jotka ravitsevat värjäyksen yhteydessä paksua karvaa.

Permanentti. Permanenttikäsittelyt ovat meillä suuniteltu niin miehille kuin naisille. Pelkkä pääliosan kihartaminen on osapää permanentti, jonka löydät helposti ajanvarauksesta permanentti -valikosta.

Kosmetologi palvelut: 

Kasvohoidot

Meiltä löytyy laaja valikoima kasvohoitoja, jokainen hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan. Kosmetologi palveluista löydät lisää täältä. Kaikki palvelut sopivat myös miehen iholle.

Jalkahoito

Jalkahoitoon sisältyy: jalkakylpy, kovettumien poisto raspilla ja veitsellä, kynsien leikkaus, (lakkaus), hieronta.

kuva Paul Mitchell