Kasvot

– kulmien- ja ripsien värjäykset
– ripsienpidennykset, klassiset ja volyymit
– kestotaivutus
– meikkaukset

Kynnet

– rakennekynnet, akryyli
– kynsien geelilakkaukset


Ripsipidennykset


Klassiset

Klassiset ripsienpidennykset tehdään yksittäisillä synteettisillä kuiduilla, jotka kiinnitetään luonnonripsiin yksitellen. Ripsikuitujen materiaali on erittäin laadukasta ei-allergisoivaa, synteettistä polyesterkuitua. Jokainen kuitu on erittäin kevyt ja luonnollisen näköinen, eli juuresta paksumpi ja kärjestä ohuempi.

Ripsien laitto on asiakkaalle täysin kivutonta. Uusien ripsien laittoon varataan aikaa yleenäs n. 1,5-2h, huoltoon 30-60min. Huollon aikana poistamme ylikasvaneet kuidut ja lisäämme uusiin, kasvaneisiin ripsiin uusia kuituja. Ripset uusiutuvat jatkuvasti, joten luonnollisen kasvusyklin mukana tippuu luonnollisesti myös pidennyskuituja.

Klassiset ripsienpidennykset tehdään omat ripset huomioiden. Otathan huomioon, että jos omat ripsesi ovat erittäin lyhyet, niihin ei ole mahdollista laittaa pitkiä ja näyttäviä pidennyksiä. On myös tärkeää muistaa, että kun luovut pidennyksistä, omat ripset saattavat tuntua heikommilta ja lyhyemmiltä. Olet tottunut näyttäviin, kauniisti kaartuviin ripsiisi etkä todennäköisesti muista, millaiset omat ripsesi olivat aikaisemmin. Muista myös, että ripsesi uusiutuvat jatkuvasti koko elämäsi ajan ja ne vahvistuvat nopeasti pidennyksistä luopumisen jälkeen.

Volyymiripsistä on myös mahollista vaihtaa klassisiin huollon yhteydessä. Vanhoja ripsiä ei ole tarpeellista poistaa.

Volyymit

Volyymiripsien avulla voit saada jopa kuusi kertaa tuuheammat ripset. Volyymi ripsienpidennyksissä kuituja kiinnitetään 2 tai useampi yhteen luonnonripseen. Silti ripset ovat erittäin kevyeet. Ripsikuitujen materiaali on erittäin laadukasta ei-allergisoivaa, synteettistä polyesterkuitua. Volyymi-tekniikan avulla saadaan aikaan kauniit, joko erittäin luonnolliset ja täysin ripsivärin korvaavat ripset, tai vaihtoehtoisesti todella näyttävät ja silti kevyet ripsienpidennykset.

Oikein tehtynä volyymiripset eivät vahingoita omia ripsiäsi. Otamme aina ripsiä tehdessä huomioon omien ripsiesi kunnon ja ripset toteutetaan sen mukaisesti. Eli oman ripsen kunto vaikuttaa myös siihen, millaiset ripsienpidennykset sinulle on mahdollista laittaa.

Uusiin ripsiin varataan n. 2h, huoltoihin 30-60min. Otathan huomioon, että 30 minuutin pikahuollossa ripsiesi lähtötilanne vaikuttaa lopputulokseen. Mikäli ripsiä on tippunut paljon, suosittelemme valitsemaan pidemmän huollon. Huollon aikana poistamme ylikasvaneet kuidut ja uusiin, kasvaneisiin ripsiin lisätään uusia kuituja. Ripset uusiutuvat jatkuvasti, joten luonnollisen kasvusyklin mukana tippuu luonnollisesti myös pidennyskuituja.

Klassisista ripsienpidennyksistä voit vaihtaa volyymeihin huollon yhteydessä, vanhoja ripsiä ei tarvitse poistaa. Eron huomaat heti.


Ripsipidennysten jälikeen tulee välttää seuraavia asioita 24h ajan:

– sauna, suihku, uinti, kylpy
– solarium
– liikunta (hien valumista silmiin)
– meikkiä ripsissä tai niiden tyvessä
– silmätippoja

Ripsipidennyksien aikana vältä:

– Öljypohjaisia tuotteita ripsien lähellä. Tarkasta käyttämäsi tuotteet mm. puhdistustuotteet, seerumit, voiteet, silmätipat.
– Silmien hieromista ja ripsien nyppimistä
– Nukkuminen kyljellään tai mahallaan voi aiheuttaa ripsien painumista ja ennen aikaista irtoamista esim. ulkonurkasta.

Huom. Sauna, aurinko, kloorivesi, merivesi, hiki, ja kyynelneste saattavat kuivattaa ja näin ollen heikentää liimasidosta.

Ripsienpesuohjeet:

– Vähintään kerran päivässä siihen tarkoitetulla ripsishampoolla.
– Pesemällä ripsiä ehkäiset bakteereita, silmien ärsytystä ja -sairauksien ilmaantumista.
– Pesussa voit käyttää apuna siihen tarkoitettua pehmeää pensseliä.
– Kuivaa ripsesi hellästi painaen ja harjaa vasta kun ne ovat kuivuneet.
– Älä käytä vanulappuja, ne saattavat jättää nukkaa ripsiin.

Pese ripsesi 2-3 tuntia ennen huoltoa.

Pidennysten hoito on helppoa ja vaivatonta.
Jos sinulla on jotain kysyttävää käänny ripsiteknikkosi puoleen.

Jos sinulla on jotain kysyttävää käänny ripsiteknikkosi puoleen.


Kestotaivutus

Ripsien kestotaivutuksessa ripset taivutetaan heti tyvestä alkaen. Kestotaivutuksessa käytetään apuna silikonityynyjä, jotka liimataan hellävaraisella, vesiliukoisella liimalla asiakkaan luomiin. Ripset liimataan samalla liimalla kiinni silikonityynyihin. Liimaus poistetaan lopuksi vedellä.

Silikonityynyjä/-muotteja löytyy eri kokoisia. Muotit valitaan aina asiakkaan toiveiden sekä asiakkaan ripsilaadun perusteella. Hoidon jälkeen ripset värjätään mustalla- tai sinimustalla (intensiivisempi lopputulos) kestovärillä. Kestovärjäys tehdään joko muottien päälle tai ilman muottia. Alaripsiä ei yleensä värjätä taivutuksen aikana, koska se saattaa heikentää taivutuksen lopputulosta puhdistusvaiheen aikana. Voit kuitenkin käydä huoletta värjäämässä ripsesi kestotaivutusten välissä.

Ripsien kestotaivutus voidaan tehdä ripsille maksimissaan 8 viikon välein. Kestotaivutus uusitaan yleensä 8-12 viikon välein, riippuen ripsiesi kasvusta.

Taivutuksen jälkeen:

– Ripsiä ei saa pestä eikä meikata 24 tuntiin.
– Jotkin lisäravinteet saattavat vaikuttaa taivutuksen kestoon.
– Ripsien kestotaivutus ei loivennu 8 viikon aikana, vaan ripset vaihtuvat sinä aikana. (yleensä ripsen elinkaari on 8-12 viikkoa)
– 24 tunnin jälkeen voit pestä kasvosi ja meikata normaalisti.

Mikäli ripsien kestotaivutus on mielestäsi liian jyrkkä tai taivutus on jäänyt loivaksi, ripset voidaan käsitellä uudestaan seuraavan 7 päivän aikana ensimmäisestä taivutuksesta. Otathan silloin pikimmiten yhteyttä liikkeeseen. Korjauskäsittely tulee tehdä 7 päivän sisällä ensimmäisestä käsittelystä, sillä ripset ehtivät kasvamaan tässä ajassa ja lopputulos ei välttämättä enää toivottu.


Meikkauspalvelut


  • Meikkiopastus

Opastamme meikkauksen saloihin joko henkilökohtaisesti tai ryhmässä. Käymme vaihe vaiheelta ohjeet läpi meikin tekoon tai asiakkaan toiveiden mukaan voidaan keskittyä johonkin tiettyyn asiaan.

Ryhmälle kiva idea esim. naisten iltaan, polttareihin, syntymäpäiville. Loistava idea myös lahjaksi meikkausta aloittelevalle, rippilahjaksi ym. Halutessasi voit ottaa oman meikkipussisi mukaan, jota voidaan käydä läpi mm. siveltimien oikeaoppinen peseminen tai miten mitäkin meikkiä käytetään.

Ryhmälle ajanvaraus vain puhelimitse. Ota yhteyttä niin räätälöidään sinulle sopiva paketti!

  • Päivämeikki

Iltameikkiä kevyempi. Tehdään tyyliisi sopiva ja haluamasi meikki. Halutessasi voidaan käyttää 10€ lisämaksusta ripsitupsuja.

  • Juhla-/iltameikki

Päivämeikkiä voimakkaampi ja juhlavampi. Tehdään tyyliisi sopiva ja haluamasi meikki. Halutessasi voidaan käyttää 10€ lisämaksusta ripsitupsuja.

  • Häämeikki

Häämeikki sisältää koemeikin. Koemeikin yhteydessä maksetaan 20€, joka vähennetään hääpäivänä lopullisesta summasta.

Häämeikki voi olla luonnollisen kevyt tai räväkämpi. Se toteutetaan aina morsiamen toiveiden mukaan. Koemeikissä käydään yhdessä läpi toiveet meikin suhteen, kuten meikin voimakkuus, sävyt ja tyyli. Halutessasi voidaan käyttää ripsitupsuja.

  • Vuosilukumeikit

Teemajuhliin, polttareille, syntymäpäiville, pikkujouluihin jne. Mihin vain, kun haluat laittautua jonkun tietyn vuosikymmenen mukaisesti. Vuosiluvut 1910- luvusta 1990-lukuun asti. Ryhmille ajanvaraus puhelimitse.