Hiusateljéssa käytämme laadukkaita tuotteita vaihtelevin valikoimin. Parhaiten valikoimaan pääset tutustumaan paikan päällä. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua mielellään löytämään juuri sinulle parhaiten sopivat tuotteet.

Liikkeessämme on käytössä mm. alla olevia tuotteita.


Moroccanoil

Jokainen Moroccanoil tuote on tarkoin suunniteltu – tuotteiden aidot aineosat tekevät hiuksista terveen näköiset ja hiukset myös tuntuvat terveemmiltä.

Moroccanoil tuotteet erottaa muista merkeistä se, että kaikki tuotteet sisältävät arganöljyä, shampoot ja hoitoaineet sekä muotoilu- ja viimeistely-tuotteet.

Arganöljy tekee hiuksista luonnollisen sileät ja kiiltävät ja parantaa niiden kuntoa jokaisen käyttökerran myötä. Moroccanoil:in kaikissa tuotteissa tunnusomaista on lähes huumaavan tuoksu, parasta mitä hiuskosmetiikassa on tarjolla.
Design.ME

Design.ME toi ensimmäisenä markkinoille suihkutettavan hiuspuuterin, Puff.ME:n, joka nosti brändin välittömästi räjähdysmäiseen suosioon. Niin yksinkertainen, mutta nerokas keksintö luo megavolyymia kaikille hiustyyleille ja on äärimmäisen helppo käyttää. Brändin tarina sai alkunsa tästä neljän ystävyksen ideasta – ideasta, josta kasvoi kompakti tuotelinja, jonka tavoitteena on tehdä hiusten hoidosta ja muotoilusta helppoa, nopeaa ja hauskaa. Design.ME on uudenlainen hiustuotesarja, joka on tuonut kaivattua muutosta markkinoille.

Herkullisen näköiset pakkaukset, toimivat ja innovatiiviset koostumukset tekevät tuotesarjasta käyttäjien suosikin. Lisäksi nämä laadukkaat tuotteet ovat cruelty free (ei eläintestausta), eivätkä ne sisällä mitään haitallisia ainesosia, kuten sulfaatteja, parabeeneja tai gluteenia.


Janssen Cosmetics

JANSSEN COSMETICS on ihonhoitotuotesarja, jossa yhdistyvät farmatologinen laatu ja turvallisuus sekä kosmeettisen ihonhoidon hemmottelevuus.

Tuotelinjojen syvävaikutteiset aktiiviainekonseptit on kehitetty vastaamaan kunkin ihotyypin erityistarpeisiin, näin saadaan aikaiseksi näkyviä tuloksia.


B’long

B’long Perfect -hiustenhoitosarja on täydellinen hiustenpidennyksille sekä luonnostaan pitkille hiuksille. Selvittävä koostumus puhdistaa tehokkaasti ja tekee hiuksista helposti harjattavat. Tuotteet ovat vegaanisia.Simply Natural – hiustenpidennykset

Vuodesta 2003 lähtien Simply Natural® -hiustenpidennyksistä on tullut menestys Pohjoismaissa. Lukuisat tunnetut ja lukemattomat tuntemattomat salonkiasiakkaat ovat luottaneet Simply Natural® -hiuksiin, saaden aikaan täydellisiä lopputuloksia. Simply Natural® on saatavilla vain ammattilaispalveluna vain kampaamoista – korkea ja tasainen laatu takaa erinomaisen lopputuloksen joka kerta.

Simply Natural käyttää vain parhaaseen Super Remy -laatuluokkaan kuuluvia hiuksia, joiden hankinta on eettisesti kestävällä pohjalla.


Joico

Joico tarjoaa täydellisen valikoiman edistyksellisiä hiusten hoito- ja muotoilutuotteita, joilla pystyt muokkaamaan vaikeimmatkin hiukset upean elinvoimaisiksi ja terveen hyvinvoiviksi.

Joicon tuotteet edustavat helposti lähestyttävää luksusta, joka antaa asiakkaalle luvan hemmotella itseään laadukkailla tuotteilla. Joicon tuotteiden käyttäminen ei ole pelkkää pesua, hoitoa ja muotoilua – se on lupa tehdä sijoitus itsensä hemmotteluun, esteettiseen elämykseen ja ylelliseen kokemukseen, joka syntyy, kun tietää käyttävänsä juuri Joicon tuotteita.Olaplex

Olaplex on kampaamossa tarjottava lisäpalvelu ja innovaatio, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta ainutlaatuisella tavalla.

Vaalennusaine, peroksidi, permanenttikäsittely ja kemialliset suoristajat vahingoittavat hiusta molekyylitasolla sekä tekevät hiuksista hauraammat ja alttiimmat takkuuntumiselle ja katkeilemiselle. Olaplex antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista. Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Käsittelyn vaikutusta voidaan ylläpitää kampaamokäynnin jälkeen käyttämällä Olaplex-tuotesarjan pesu- ja -hoitotuotteita.