– kasvohoidot
– ihonpuhdistukset
– mikroneulaus
– tehohoidot
– jalkojen- ja käsien hoidot
– sokerointi ja vahaus


Kasvohoidot


  • Kosteuttava kasvohoito

Sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille.
Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, tehoampulli, *hieronta, tehoampulli, naamio, tehoampulli ja loppuvoide.

  • Vahvista kasvohoito

Sopii herkälle ja couperoottiselle iholle.
Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, tehoampulli, *hieronta, tehoampulli, naamio, tehoampulli ja loppuvoide.

*Hieronta kuuluu 60min kasvohoitoihin

  • Ultraäänipuhdistus

Tehokas ja hellävarainen syväpuhdistus kaikille ihotyypeille. Sopii kaiken ikäisille.
Sisältää: alkupuhdistuksen, ultraääni puhdistuksen ja kuorinnan, tehoaineiden imeytyksen ultraäänellä, naamion ja loppuvoiteen.

  • Hedelmähappohoito

Puhdistava, helyttävä ja kirkastava. 
Sisältää: pintapuhdistuksen, hedelmähappokuorinnan, seerumin, hieronnan, naamion ja loppuvoiteen.

  • Luksus kasvohoito

Kirkastava, kaunistava ja kosteuttava.
Sisältää: kaksoispuhdistus, kuorinta, tehoampulli, hieronta, tehoampulli, tehokosteuttava peel off -naamio, tehoampulli, seerumi ja loppuvoide.

  • Ihon mekaaninen puhdistus

Ihon mekaaninen puhdistus kasvohoidon yhteydessä + 15€Mikroneulaus

Mikroneulauksella ihosta saadaan pehmeämpi, terveempi ja nuoremman näköinen. Tehokas hoito ikääntymisen merkkejä vastaaan (mm. rypyt ja juonteet) sekä arpien ja pigmenttimuutosten häivyttämiseen.

Ei raskaana oleville eikä diabeetikoille.

Neulaukseslla ihoon tehdään mikroskooppisia neulakanavia, jotka stimuloivat ihon uudistumista sekä auttavat ihoa korjaantumaan luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee.

Tehoaineet imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat ihon kuntoon merkittävästi. Mikroneulauksen hoitokokonaisuuteen kuuluu:

– alkupuhdistus
– rakeellinen kuorinta
– happokuorinta
– neulaus
– hyaluronihappo
– naamio
– loppuvoide


Ihonhoitotuotteet kotiin


AMPULLIT – IHONHOIDON TEHOBUUSTERIT

Ampullit pitävät sisällään valikoiman aktiiviaineita tiivistetyssä muodossa. Ampullit sopivat kuuriluontoiseen tai päivittäiseen käyttöön yö- ja/tai päivävoiteen alle.
Saatavana 3kpl ja 7kpl pakkauksissa.

Hyaluron Fluid – Kosteuttava ampulli
Skin Contour Fluid – Kiinteyttävä ampulli
De-Stress – Rauhoittava ampulli
Couperose Fluid – Vahvistava ampulli
Caviar Extract – Elvyttävä ampulli
Anti-Wrinkle Booster – Kaunistava lifting-ampulli
Eye Flash Fluid – Silmänympärysihon ampulli
Brilliant Shine Elixir – Korjaava SOS-ampulli


DRY SKIN

Sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Innovatiiviset tehoaineyhdisteet kosteuttavat pitkävaikutteisesti, suojaavat vahvistaen ja hoitavat antaen uutta hehkua ja ylellistä pehmeyttä.


SENSITIVE SKIN

Herkälle ja punoittavalle iholle. Vahvistaa ihon omaa luonnollista suojaa useilla eri kasviuutteilla. Säännöllinen käyttö parantaa tutkitusti ihon rakennetta, vahvistaa ja voimistaa vastustuskykyä. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja tai yleisesti allergisoivia hajustekomponentteja.


COMBINATION SKIN

Sekaiholle. Tuotteet sisältävät ihoa tasapainottavia, ravitsevia ja kosteuttavia aktiiviaineita. Säännöllisellä käytöllä saavutetaan mattapintainen, kirkas iho, joka säteilee kauneutta ja elinvoimaa joka päivä.


OILY SKIN

Rasvaiselle iholle. Tuotteet keskittyvät erityisesti ihon epäpuhtauksien hoitoon: syväpuhdistamiseen, kosteuttamiseen, kuorintaan ja kirkastamiseen. Tavoitteena on pitää talineritys kurissa ilma, että ihon luontainen kosteustasapaino järky.


DEMANDING SKIN

Ensimmäiset iän tuomat muutokset. Vaikuttavien aineiden ja antioksidanttien kiinteyttävä kokonaisuus tasapainottaa ja vahvistaa ihon omaa sujaa ikääntymistä vastaan – hidastaen juonteiden syntymistä ja suojaa ihoa tehokkaasti ulkoisilta rasitteilta.


The Age Management System
Hallinnoi ihosi ikääntymistä

MATURE SKIN
Rypyt, väsyneennäköinen iho, veltostuminen tai pigmenttiläiskät – jossain vaiheessa ihon ikääntyminen on edessä meillä kaikilla.

JANSSEN COSMETICS MATURE SKIN on innovatiivinen anti-ageing ihonhoitolinja, jonka voimalliset aktiiviaineet on valittu juuri aikuisen ihon tarpeita silmällä pitäen. Tuotteet aktivoivat ihon luonnollisia uudistumisprosesseja sekä häivyttävät optisesti ihon pieniä virheellisyyksiä, ihan niin kuin niitä ei olisikaan.

MATURE SKIN tuotteet hurmaavat paitsi toimivuudellaan, myös ihastuttavilla tuotekoostumuksillaan sekä hienostuneella tuoksumaailmallaan. Iho saa ikääntymisen hallintajärjestelmämme ansiosta kiinteämmän, sileämmän ja nuorekkaasti säteilevän ilmeen.