Tarjoamme monia eri kampaamopalveluja saman katon alla:

– hiustenleikkaukset
– hiustenvärjäykset
– elumen värjäys
– permanenttikäsittelyt
– hiusten hoidot, mm. olaplex ja awapuhi
– kampaukset
– hiustenpidennykset, teipit ja sinetit

– meikit
– rakennekynnet
– geelilakkaukset
– ripsien ja kulmien kestovärjäykset
– ripsipidennykset
– kosmetologi palvelut


Olaplex käsittelyt ensimmäisenä Suomessa

Olaplex on tuote, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Olaplex toimii täydellisesti kaikenlaisissa ja -kuntoisissa hiuksissa, se tekee hiuksista joka käyttökerralla vahvemmat ja parempikuntoiset. Olivatpa hiukset hennot ja skandinaaviset, paksut luonnonkiharat tai vaikkapa aasialaiset, Olaplex korjaa ja vahvistaa niitä. Samoin Olaplex toimii loistavasti niin voimakkaasti käsitellyissä kuin aivan käsittelemättömissä hiuksissa.Elumen värjäys

Elumenissa on käytetty erityisteknologiaa, jonka toimintaperiaate on fysikaalinen. Hiusväri toimii täysin ilman hapetetta, silti sillä on mahdollista saavutaa ainutlaatuisen näyttäviä värjäystuloksia. Elumen ei sisällä ammoniakkia, ei ammoniakin tuoksua ja se on hellä hiukselle.

Värjäysprosessi, joka jättää varjoonsa perinteiset teknologiat: Elumenin magneettiefekti tarjoaa aivan uudenlaisen värin intensiivisyyden ja keston ulottuvuuden. Intensiiviset Elumen-pigmentit tunkeutuvat syvälle hiuksen sisäosiin fyysisen vetovoiman ansiosta ja ankkuroituvat siellä lujasti, niin että tuloksena on hämmästyttävän intensiivisiä ja poikkeuksellisen pitkäkestoisia värjäystuloksia.Optima

Four Reasons Optima -värisarjaa voidaan käyttää sekä kevyt- että kestovärin lailla. Sävyistä saa kauniin läpikuultavia että erittäin intensiivisiä ja syviä. Hiuksissa on värikäsittelyn jälkeen upean sävykäs, kiiltävä väri ja ne tuntuvat pehmeiltä. Värisarja on hajusteeton ja vegaaninen.

Hiusvärin ytimessä vaikuttaa HydraRepair™-teknologia, joka perustuu kasvipohjaisen keratiinin ja kollageenin tehokkaaseen yhteisvaikutukseen. Phytokeratiinin korjaavat ja phytokollageenin tehokosteuttavat ominaisuudet tukevat toisiaan HydraRepair-teknologiassa, joka suojaa, korjaa ja kosteuttaa hiuksia värikäsittelyn aikana. 

HydraRepair-teknologian lisäksi värisarjassa käytetään ravitsevia luonnonöljyjä. Valkohilpan siemenöljy antaa hiuksille näyttävän kiillon. Monoi de Tahiti -öljy vahvistaa ja ravitsee hauraita, kuivia hiuksia tehokkaasti ja syväkosteuttaa hiusta pintaa syvemmältä. Baobab-öljy sisältää suuren pitoisuuden A-, D-, E-, ja F-vitamiineja ja kosteuttaa hiuksia intensiivisesti.


Osaava ja koulutettu henkilökuntamme ottaa sinut iloisesti vastaan ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi puhelimitse tai sähköpostilla.